Mitä on Great Minds?

team-web1

Me Great Mindsissa haluamme haastaa teidät ottamaan tulevaisuuden menestys omaan haltuun. On paljon helpompi miettiä tulevaisuuden strategioita ja erilaisia vaihtoehtoja, kun menee hyvin. Jos tummia pilviä on näköpiirissä tai ongelmat ovat käsissä, on jo kiire. Me autamme teitä selkiyttämään tulevaisuuden unelmanne ja visionne. Rakennamme tulevaisuuskuntoisia strategioita ja autamme niiden toteuttamista arjessa eri keinoin. Yhdistämme innostuneen ja innostavan työskentelyn tutkittuun tietoon. Olemme poimineet parhaat työkalut ja konseptit käyttöönne sekä kehittäneet niistä omia versioita asiakastyöhön niin lähityöskentelyyn kuin diginäkin. Paneudumme asiakkaidemme projekteihin aina intohimolla ja ilolla!

Uskomme siihen, että on tärkeää ajatella, miksi asioita tehdään. Vähintään yhtä tärkeää on ajatella ’miksi ei’ eli mitä muita vaihtoehtoisia tapoja on toimia. Tarvitaan siis rohkeutta ajatella toisin. Tekemällä asioita samoin kuin ennen, päätyy entisenlaiseen tulokseen. Tarvitaan myös rohkeutta tehdä asioita toisin.

Great Minds on meitä yhdistävä asenne ja toimintatapa. Suhtaudumme työhömme intohimolla ja innostuksella. Saamme kiksejä siitä, kun asiakkaamme oivaltavat uusia tapoja toimia ja toteuttavat unelmiaan. Meillä greatmindsilaisilla on pitkä ja monipuolinen kokemus eri alojen liiketoiminnan kehittämisestä ja erilaisista työelämän ilmiöistä. Asiakkaiden toiminnan kehittämiseen ammennamme sisältöä sekä omista kokemuksistamme että yhteistyön synnyttämistä täysin uusista ideoista ja oivalluksista.

Vankan asiaosaamisen lisäksi meillä on taito luoda hyvää henkeä ja innostavaa ilmapiiriä, kiperissäkin tilanteissa. Kanssamme koet innostavan, iloisen ja tuloksellisen työskentelyn, joka todella tuo lisäarvoa yrityksellesi.

Toteutamme paljon myös eri tilaisuuksien ja tapahtumien fasilitointia niin lähi- kuin digitoteutuksenakin.

kimg-web1

Asiakkaita

client-ra
client-ng
client-sp
client-ltp
client-6a
client-tk
client-gs
client-tsp
client-sl
client-ac
client-he
client-aa

Kiinnostuitko?
+358 (0)400 916 979
[email protected]

© 2020-2021 Great Minds Oy. Kaikki oikeudet pidetään.Tietosuojaseloste.
Design & branding by Studio KU.