Perinteikäs perheyritys Hartman tukee henkilöstön muutoskuntoisuutta

Pitkäjänteistä henkilöstön kehittämistä

Asiakas: Hartman Rauta — Toteutusajankohta: 2017-2020
#valmennus #asiakaspalvelukulttuuri #muutoskuntoisuus #työkirja #kehittämisprosessi

Hartman, Suomen yksi vanhimmista toimivista yrityksistä on pystynyt pitkään vastaamaan ajan vaatimiin muutostarpeisiin ja pysynyt kilpailukykyisenä. Kilpailukyvyn vahvistamisesta on ollut kyse myös Great Mindsin tuottamissa valmennuksissa vuosien 2017-2020 aikana. Yritys on halunnut panostaa henkilöstöönsä ja valmentaa heitä asiakaspalvelun parantamisessa ja antaa henkilöstölle eväitä oman muutoskuntoisuutensa kehittämiseen. Yksi motoistamme, ”asiakaskokemus alkaa kahvihuoneesta”, on siivittänyt näiden valmennuskokonaisuuksien rakentamista. 

hartman-case-5

Asiakaskokemus alkaa kahvihuoneesta

Valmennuksen tavoitteena oli saada aikaan innostusta ja inspiraatiota asiakaspalvelutyön tekemiseen entistä paremmin ja siten parantaa yrityksen asiakastyytyväisyyttä. Yksilötasolla pyrittiin uuden oppimiseen asiakaskokemuksen ja sen osatekijöiden vaikutuksesta. Tavoitteena oli myös jakaa ja saada käytännön konkreettisia vinkkejä asiakaspalvelutyöhön. Valmennus toteutettiin alkuvuonna 2018 yhteensä 16:na tilaisuutena Hartmanin yksiköissä. Kolmen tunnin valmennusta tehostettiin vielä etukäteis- ja jälkitehtävällä sekä johdolle järjestetyillä työpajoilla. Kaikki tilaisuudet ja materiaalit toteutettiin sekä suomeksi että ruotsiksi.

Muutoskuntoisuuden kehittämisellä valmiuksia omaksua uutta

Vuoden 2019 alussa henkilöstövalmennus toteutettiin uudelleen ja teemana oli muutoskuntoisuus. Tavoitteena oli kehittää henkilökunnan muutoskuntoisuuden valmiuksia. Toteutuskonsepti oli samanlainen, paitsi tällä kertaa valmennukset toteutettiin lyhyempinä 2 h kestävinä työpajoina.  Lisäksi koostettiin ”Minä ja muutoskuntoisuus” -työkirja, jossa oli mukana muutoskuntoisuuden eri osatekijöihin liittyviä harjoitteita, testejä ja materiaalia. Great Minds räätälöi työkirjan Hartmanin tarpeisiin ja erityistä huomiota kiinnitettiin sen konkretiaan ja hyödynnettävyyteen.

"Yhteistyö Great Mindsin kanssa oli erittäin sujuvaa, mutkatonta ja ennen kaikkea hauskaa ja inspiroivaa."

- Petri Saarikko, Hartman Rauta Oy

Muutoskuntoisuus-videot vuonna 2020

Muutoskuntoisuusvalmennuksia tehostettiin vuoden 2020 alussa lyhyiden videoiden avulla, joissa muistutettiin muutoskuntoisuusvalmennuksista ja -työkirjasta sekä nostettiin muutamia uusia harjoitteita ja keskeisiä asioita esille.

Hartman Rauta

Hartman on vuodesta 1862 toiminut kauppayritys, joka on ollut saman perheen omistama ja johtama alusta saakka. Se on itsenäinen ja monipuolinen rautakauppa, joka haluaa olla asiakkailleen luotettava ja pitkäaikainen kumppani.

Yritys palvelee laajasti sekä rakennus- ja sisustusurakoitsijoita, alan jälleenmyyjiä, eri teollisuusalojen suur- ja pk-yrityksiä, julkishallintoa ja myös kotitalouksia niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Kauppapaikkoja on kuudella paikkakunnalla.

Kiinnostuitko?
+358 (0)400 916 979
[email protected]

Kiinnostuitko?
+358 (0)400 916 979
[email protected]

Kiinnostuitko?
+358 (0)400 916 979
[email protected]

Kiinnostuitko?
+358 (0)400 916 979
[email protected]

© 2023 Great Minds Oy. Kaikki oikeudet pidetään. Tietosuojaseloste.
Design by Studio KU.