Hankinnan palveluyritys ValueSource Partners Oy

Yritysvalmennus jatkuvana palveluna (Training as a Service)

Asiakas: ValueSource Partners Oy — Toteutusajankohta: 2018-jatkuu
#valmennus, #osallistaminen, #strategialähtöinenosaaminen, #trainingasaservice

ValueSource tarjoaa ensimmäisenä Suomessa hankinnat palveluna (PaaS, Procurement as a Service). Kyse on palvelukokonaisuudesta, joka käsittää sekä hankinnan ammattilaiset, prosessit että työkalut. Yritys on kasvanut 10 vuotisen olemassaolonsa aikana ja kehittää koko ajan palvelutarjontaansa myös kansainvälisesti. ValueSource Partners on loistavasti sisäistänyt henkilöstön osaamisen merkityksen ja päättänyt panostaa merkittävästi henkilöstön kehittämiseen osallistamalla heidät yrityksen strategiseen kehittämiseen.

Huippujengille huippuvalmennusta

Yrityksen henkilöstö eli hankinnan Huippujengi työskentelee pääosin asiakasyritysten tiloissa, eivätkä he tapaa toisiaan päivittäisessä arjessa. Siksi huippujengin yhteiset kehityspäivät, joita pidetään yleensä 2-4 kertaa vuodessa, ovat avainasemassa yrityksen tulevaisuuden rakentamisessa. Great Minds tuottaa ValueSourcelle yritysvalmennusta räätälöitynä palveluna, ts. suunnittelemme ja toteutamme henkilöstön kehityspäivät yhdessä ValueSourcen johtotiimin kanssa ja samalla myös sparraamme yrityksen johtoa ketterän kehittämisen hengessä.

valuesource-case-2

Huippujengi tukee toisiaan ja antaa kehitysideoita tulevaisuuteen

Kehityspäivissä ohjelma suunnitellaan niin, että tiimiläiset pääsevät keskustelemaan ja antamaan ideoita sekä ajatuksia yrityksen ja palveluiden strategiseen kehittämiseen. Tärkeä osa kehityspäivien antia on myös tiimiläisten verkostoituminen keskenään, vertaistuki kollegoille ja luottamuksellisen ilmapiirin luominen, jotta kollegojen osaamisen jakaminen olisi mahdollista myös siinä jokapäiväisessä arjessa eri asiakastoimeksiannossa.

Mikä on ollut yhteistyön hyöty/hyödyt?

"Olemme saaneet uusia ajatuksia ja ryhtiä yrityksemme kehityskaareen. Henkilöstö on aina ollut tärkein voimavaramme ja koko homma pohjautuu rautaiseen ammattitaitoon - Great Minds yhteistyöllä olemme nousseet uudelle tasolle ja hankinnan Huippujengistä on tullut meille todella merkittävä kilpailuetu markkinoilla"

Suvi Pekkinen
ValueSource Partners, Head of HR, Administration and Development

Minkälaista on ollut Great Mindsin kanssa työskentely?

"Olemme oppineet uutta yhteisen matkan aikana ja saaneet tsemppiä kehitykseen. Ideat ns. boxin ulkopuolelta ovat auttaneet meitä laajentamaan horisonttia mm. tulevaisuuden visioiden osalta. Tiimiläisiltämme on tullut paljon positiivista palautetta liittyen ValueSourcen kehityspäiviin ja yhteistyöhömme Great Mindsin kanssa. Suosittelen lämpimästi mahtavien valmentajien ja sparraajien Kirsin ja Nikon palveluja muillekin kehitystä ja kasvua hakeville yrityksille."

Suvi Pekkinen
ValueSource Partners, Head of HR, Administration and Development

Kiinnostuitko?
+358 (0)400 916 979
[email protected]

Kiinnostuitko?
+358 (0)400 916 979
[email protected]

Kiinnostuitko?
+358 (0)400 916 979
[email protected]

Kiinnostuitko?
+358 (0)400 916 979
[email protected]

© 2023 Great Minds Oy. Kaikki oikeudet pidetään. Tietosuojaseloste.
Design by Studio KU.